SCHEDULE
 
   
2021 FAR WEST PRESIDENTS ELECT TRAINING SEMINAR (PETS)
March 5-7 , 2021
All times Pacific Standard Time*
(*March 14 will be Pacific Daylight Time)
REVISED JANUARY 17, 2021
(Schedule is subject to change - Check back regularly for updates)
   
  FRIDAY, MARCH 5, 2021
3:00 – 4:00  PM
GENERAL SESSION # 1  
 
Special Presentation
Rotary International President Elect Shekhar Mehta
 
Keynote Address
Carol Scofield: “Leadership Starts with a Vision”
4:00 - 4:15 PM BREAK (15 minutes)
4:15 – 5:30  PM
EDUCATION SESSION # 1
"Increase Our Ability to Adapt"
5:30-5:45 PM BREAK (15 minutes)
5:45 – 6:15  PM Q & A With RI President Elect Shekhar
6:15 -7:00 PM DINNER BREAK (45 Minutes)
7:00    PM
FWP SOCIAL  
 District Hospitality Socials
   
  SATURDAY MARCH 6, 2021
SAT 9:00 -10:00 AM
GENERAL SESSION # 2
 
Special Guests
Rotary International President Nominee Jennifer Jones
Rotary International General Secretary John Hewko
 
Keynote Address
Chantal Vallee: “Communication is Key to Leadership”
10:00-10:15 AM
BREAK (15 Minutes)
 10:15 11:30 AM
EDUCATION SESSION # 2
"Expand Our Reach"
  11:30  – 11:45 00 AM BREAK 15 (Minutes)  
11:45–  12:15 PM Q & A With Chantal Vallee
12:15  – 1:00 PM LUNCH BREAK
1:00  – 2:00 PM
GENERAL SESSION #3
 
Special Guests
Rotary Foundation Chair Elect John Germ
Polio Advocate Ann Lee Hussey
 
Keynote Address
Steve Farber: “Leading with Love”
2:00-2:15 PM BREAK (15 minutes)
2:15- 3:30 PM
EDUCATION SESSION # 3
"Enhance Participant Engagement"
3:30  – 3:45  PM BREAK (15 minutes)
3:45 -4:15 PM
Q & A With Steve Farber
4:15 -4:30 PM BREAK (15 minutes)
4:30 -5:45 PM
EDUCATION SESSION # 4
"Increase Our Impact"
 5:45-6:30 PM  DINNER BREAK
6:30 PM 
"ALOHA HAWAII - Social with the Hawaii District 5000
   
  SUNDAY MARCH 7 2021
9:30 – 11:00 AM DISTRICT BREAKOUT SESSIONS
11:00 -11:15 AM BREAK (15 minutes)
11:15 AM  – 12:15 PM
GENERAL SESSION # 4
 
Special Guest
Rotary International Director Elect Vicki Puliz
 
Keynote Address
Past Rotary International President Rick King
   
   
   
  SATURDAY MARCH 13 2021
10:00 – 11:00 AM
1:00 -2:00 PM
POST PETS ELECTIVES
 
10:00 – 11:00 AM
"Connecting People; Creating the Future"
Hybrid Meetings
 
1:00-2:00 PM
"Human Connections Through Service"
Community Service Today
  SUNDAY MARCH 14, 2021
Note: Pacific Daylight Time
 
10:00   – 11:00 AM
1:00 – 2:00 PM
POST PETS ELECTIVES
 
10:00 – 11:00 AM
"Fundraising in a COVID and Post-COVID World"
Fundraising in a Virtual World
 
1:00- 2:00 PM
"How to Raise Your Rotary IQ"
Exploring the RI Learning Center
   
 
VIRTUAL HOUSE OF FRIENDSHIP
NOW OPEN!
9 AM, Friday, February 26, 2021
To
3 PM, Sunday, March 14, 2021